NADSTREŠKI

Nadstreški GOKA so vsestranski in individualni kot so naše stranke. Ustvarjamo nove oblike, ki zadovoljijo visoke estetske in tehnične kriterije. Tako nadstreški niso več samo zaščita, ampak izdelek ki se harmonično spoji z zgradbo.

GALERIJA
OGRAJE

Naše ograje so izdelane iz kakovostnih materialov, ki klobujejo vremenskim vplivom in ohranijo popoln videz skozi leta. Izbirate lahko med različnimi materiali (inox, alu, jekleni,...) in barvami.

GALERIJA
POSTELJE

Postelja je kraljica spalnice. Odseva osebnost osebe, ki v njej preživlja tretjino vsakdana. Naj bo velika ali mala. Kajti v lepi postelji se rojevajo lepe sanje. Postelje izdelamo tudi po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi barvami, dimenzijami in oblikami (dostava na dom).

GALERIJA
VZMETNICE

Kvalitetne vzmetnice vam bodo zagotovile dober spanec. Vzmetnice iz našega prodajnega programa bodo poskrbele, da boste vsako noč spali zdravo in sproščeno ter da se boste vsako jutro zbudili prijetno naspani. Vzmetnice bodo poskrbele, da boste polni energije ter tako lažje premagovali vsakodnevne življenjske napore (dostava na dom).

GALERIJA
LATOFLEXI

Tako kot hrbtenica podpira naše telo, tako podlaga podpira ležišče. Dobra podlaga zagotavlja večje udobje, boljši položaj telesa in podaljšujejo življenjsko dobo ležišča (dostava na dom).

GALERIJA
OSTALO

Izdelamo vam kakršne koli kovinske izdelke po vaših željah, npr; reklamne table, mize, stalaže,...

GALERIJA